Ncore-on most lehet meghívót igényelni. Mit írjak az igénylő mezőkhöz?
Pl net sebsebég upc adsl 8mb netem van azt hogy írjam oda?
és hogy a MIÉRT hez mit írjak? Van bithorlom és jó az arányom vagy mit hogy tényleg kapjak meghajtót?
"Meghívóigénylés: A funkció ideiglenesen kikapcsolva."
Ezt írja a hivatalos oldal.
Tehát elsőnek nézd meg milyen oldalon akarsz meghívót igényelni: ha nem az ncore.cc az, akkor ne is menj tovább, mert átverés az egész, vagy csak az e-mail címed kerül egy spam-adatbázisba, esetleg továbbvezetnek egy "olcsó", valójában 2000 forintos sms-küldő lépéshez.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
"Pl net sebsebég upc adsl 8mb netem van azt hogy írjam oda?"
Sehogy
Ez már 5-6 éve sem volt kimagaslóan nagy érték.
Azzal felesleges példálózni hogy máshol milyen arányod van, hiszen a kettő nincs összefüggésben, ráadául Ncore-on már nincs arányszámolás. Egyedül annyit várnak el, hogy amit letöltöttél, azt seedeld amíg csak tudod, de ezt megígérni megint felesleges, hiszen ez a torrentezés lényege, és közhelyesen hangzik. A sebesség megint nem mérvadó, mert kis feltöltési sebességgel is lehet jó arányt csinálni, ha akarsz. A letöltési sebesség megadása pedig nem indok arra hogy bekerülj.
Amíg volt meghívókérés, szerintem az volt a legőszintébb hozzáállás, hogy mindenki félti a profilját ezért nem hív meg, senki nem vállalja érted a felelősséget, az oldalra van hogy évekbe telik bejutni, még ha kitartóan is próbálkozol.
Minden más azért felesleges, mert ígérgetni mindenki tud, aztán ha bekerül akkor már lehet el is felejti azokat a nagy szavakat.
Az nCore-on kb 2-3 éve volt utoljára olyan, hogy kívülről lehetett bejutni például meghívó-igényléssel...
(Erősen úgy érzem, hogy a regisztráció egyik lépése egy 40Ft-osnak titulált 2000Ft-os SMS küldése lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!