Mi a véleményetek az Internet Explorer-ről?
Csak én érzem azt, hogy ezzel a kalap szarral vissza akarják fogni a szabványok elterjedését?
Minden "normális" böngésző remekül kezeli már a HTML5-öt (ha nem is tökéletesen, de a legtöbb dolgot támogatják).
CSS3, abban is van potenciál, de az sem tökéletes az IE-ben, legalább már a 9-es egész jó ilyen téren.
Viszont, amíg ez a vacak ennyire népszerű és sokat használt, nem látom esélyét, hogy ezek a szabványok egy hamar elterjedjenek.
Mit gondoltok az IE-ről más szempontokból?
Rakás SZ@R!
Google Chrome a legjobb!
IE9 jó. Kevés ramot eszik, gyors. Persze nem a milliomodmásodperces teszteken, hanem a hétköznapi böngészés során.
Mert ugye nagyon jó eredényei vannak pl róka komának, de a valóságban a 4-es verzió óta egy pffffff.
Krómot meg azért nem használok/nem szeretem, mert úgy kémprogram ahogy van, az összes guglis cuccal együtt.
Én az IE9-re szavazok, de természetesen a régebbi verziók már nem igen rúgnak labdába sehol. Persze az IE egy élmény volt anno az IE6-hoz képest.:)
De ez csak egy személyes vélemény.
Rekám blokolás:Simple AdBlock.
Ezenfelül az IE9-ben vannak TPL-ek is, szintén az AdBlock-tól.
És nem ez a legsebezhetőbb böngésző.
Ha normális védelmed van, ezen sem jön be semmi, mint a többin.
A GUI-ban van igazság, de szerintem ez jobban sikerült, mint a Chrome. Minimalista, de ott van minden a 3 gomb aál "rejtve".
Persze a 9-est favorizálom ennyire,nem a régebbieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!