Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Normális az, ha vki egy nap...

Normális az, ha vki egy nap kétszer-háromszor is belép iwiwre?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy belép, és aztán hosszú perceket tölt el azzal, hogy új ismerősök után kutat, vagy a meglévők fotóit nézegeti, stb.

Válhat az iwiwezés szenvedéllyé?

2008. márc. 29. 15:13
 1/5 anonim válasza:
100%

Nem normális sztem ....megszállott lett! (a jelek szerint lehet vki függő..)

vagy nemlehet hogy nincs semmi dolga?

2008. márc. 29. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet függő. De ez bármely más oldallal is előfordlhat. Egy idő után már kényszeresen fogja nézegetni az iwiwet, még ha nem talál már megjelöletlen ismerőst, vagy új képet, üzenetet.
2008. márc. 29. 16:43
 3/5 anonim válasza:
100%
Szerintem meg normális dolog! Én is megszoktam nézni ilyenkor, mikor itthon vagyok napi 2szer, 3szor, hogy jelölt e be valaki ismerősnek, v írtak-e üzit, meg ilyenek. De ezzel a legtöbben így vannak(kiírja, h valaki mikor lépett be utoljára, és ahogy elnéztem, sokan lépnek be 1 nap többször is).
2008. márc. 29. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért, én ide szoktam kétszer-háromszor belépni. Lehet, hogy aki többször is belép, az az üzifalat nézegeti, hogy ki mit írt, mert az ismerősei esetleg sokat írnak az üzenőfalra. Meg pl. én már a e-mail címem nagyon ritkán nézem meg, mert mindig iwiwre írnak nekem.
2008. márc. 29. 20:54
 5/5 anonim válasza:
100%

Szintem nem normális!

Sajnálatos dolog hogy így virtuálisan keresi a barátokat és nem valósi emberi kapcsolatokra hagyakszik! :(

2008. máj. 13. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!