Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan osszam meg a routerrel...

Hogyan osszam meg a routerrel az inveitel netem?

Figyelt kérdés
Inviteles mikrohullámú netem van és meg akarom routerrel osztatni 2 gép között,de nem engedi,ha simán a modembe van dugva és a gépbe akkor megy a net,de ha rákötöm a modemre a routert és abból akarom szétosztani,akkor nem engedi,hiába állítok a routerbe bármit,nem enged fel a netre!Automatikusra,meg mindenhogy állítottam már be a routert!Meg az az érdekes,hogy itthon van 2 gép és csak az enyémen jön be a net (modemről),ha bedugom,a másik gépbe hiába dugom,nem lesz net,mert az invitel valami olyat magyarázott,hogy az én gépem címére van a net állítva!Ez lehetséges?Ezért nem lehet a routert se beállítani,hogy legyen net?
2011. dec. 29. 13:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Amelyik gépről megy, arról kapcsold be a MAC Address Clone-t a routerben. Annak a gépnek a MAC címét kell klónoznod, amelyik be van állítva a szolgáltatónál.
2011. dec. 29. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!