A routerrel lenne probléma? (bővebben lent)
Mivel jó kisfiú voltam idén, a párom meglepett egy mobiltelefonnal :). Az itthoni wifi hálózatot kezdetben nem ismerte fel, ezért nyomtam egy resetet a routeren. Mielőtt letelt volna a 15 mp(eddig kell nyomva tartani az újraindításhoz) eszembe jutott, hogy a szolgáltatótól kaptam egy azt hiszem 900 Ft lebeszélhető sim kártyát, így mielőtt újraindítottam volna, abba hagytam a reset gomb nyomkodását. Gondolva, hogy egy ideig majd arról netezek.
Nos azóta, nemhogy a telefonon a wifi, de magán az asztali számítógépen sem jó az internet, így a laptopon sem.
A hiba biztos, hogy a reouterrel van, mert a sz.gép a sima modemmel kapcsolódva működik, tehát nem szolgáltatói hiba. Mit kéne csinálnom? Újratelepítés megoldaná a problémát?
Köszi a segítséget!
Szerintem véletlenül hard reset -et csináltál és gyári alapértékre tértél vissza. Újratelepítés alatt nem tudom mit értesz, de a router -eket nem kell telepíteni Webes felületen keresztül lehet őket beállítani. Gyakorlatlan a router -hez kapott CD is ezt csinálja, az Operációs Rendszeren azt ég világon semmit nem módosít. Szóval nem kell mást tenned, mint újra beállítani az eszközt.
itt van hozzá egy kis segítség:
Restart -hoz meg sose a reset gombot használd, hanem áramtalanítsd pár másodpercre. De ugyan úgy a Webes felületen is megtalálod a restart gombot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!