Mi a probléma a Belkin routerrel?
Figyelt kérdés
UPC 30/3
Belkin Wireless G router. tesom a masik szobaba laptopozik (wowal nyomja/wifi) en töltök lefelé. (torrent) kozben jatszok.
szakad az egesz. amikor kikapcsolom a torrentet megint jo..ha tesom nem laptopozik akkor töltök meg jatszok es megint jo. :) szal lenyegeben az lenne hogy ha tesom a wifin log akkor szar. ha nem akkor jo Kerdesem az lenne: Talan sok neki ez az egesz? vagy netan vmi beallitas szar a routeren?
2009. dec. 21. 17:56
1/4 anonim válasza:
Próbálj firmware frissítést, aztán, ha nincs újabb vagy még mindig szakad akkor tiltsd le a routerben a NAT-PMP -t és UPnP -t, lehet ezek telnek meg valamiért (nekem UPnP fagyott már ki az MSN baromsága miatt, azóta nincs is bekapcsolva)... esetleg kapcsold ki a logolást, hogy még több memória szabaduljon fel...ha nem segít akkor kuka a router...vegyél egy oylat ami bírja a terhelést... nekem linksys wrt54gl van...világ életében nyúzva volt, de még a 4-5 laptoppal is simán megbirkózott és én kábelen játszottam meg torrenteztem...
2/4 A kérdező kommentje:
ha kikapcsolom az upnpt es a natot hagyom akkor van net. ha mindekettot akkor nincs! Most meglesem majd hogy igy akad-e. Am igazad van thx! jobbat kell venni...:(
2009. dec. 22. 09:39
3/4 A kérdező kommentje:
akad meg mindig ha toltok es netezek..:( nincs vmi mas megoldas?
2009. dec. 22. 09:41
4/4 anonim válasza:
igazából nem sok lövésem van hozzá továbbra sem... attól nem kéne csuklania, h vki a wifin lóg... az én linksysem legalábbis jól bírja...
frissítsd a fimrware-t, a tesódnál a wifi driverét frissítsétek le, esetleg neked a lan drivert.
de ha adsz egy típust akkor rákeresünk, hátha általános a hiba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!