Windows 3.1 es verzióban hol találom az internetet?
Figyelt kérdés
Vagy egy régi egybe számítógépem de a windows 3.1-es verzióhoz nem igazán értek és tettem bele egy hálókártyát és egy hang kártyát de nem találom seholsem az internetnek az ikonját hogy, hol indítsam el az internetet rajta?
köszönöm
2011. dec. 27. 12:26
11/21 A kérdező kommentje:
erről A gépről van szó [link]
megpróbálom másolni a flopyra és a gépre telepíteni.
2011. dec. 27. 13:31
12/21 anonim válasza:
Mennyi a floppyd mérete? Mert az alapján tudok böngészőt mondani, ami ráfér.
13/21 A kérdező kommentje:
sajnos most néztem meg és csak 1,44mb
2011. dec. 27. 13:40
14/21 P.O.C. válasza:
Telepítsd fel inkább a Windows 95 -öt, ne szívasd megad a 3.1 -essel.
A minimum gépigény is megvan hozzá:
15/21 anonim válasza:
Sajnos akkor be kell érned a legelső Netscape-el: [link] Aztán ha működik vele az internet, akkor már letöltheted a gépre a korábban említett Internet Explorer 5.01-et.
16/21 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam rátenni a floppyra de azt Írja hogy formázzam meg megformáztam és nem formázható azt Írja sehogyan sem tudtam rárakni de köszönöm nem killódom inkább vele.
2011. dec. 27. 14:14
18/21 P.O.C. válasza:
Én amúgy szívesen ránéznék, szeretem gyógyítgatni az ilyen ősrégi kütyüket.
19/21 anonim válasza:
A 95 ös wint bőven elviszi :) igaz EDO ramos de 2 db 16Mb os bőven megfelel :)
20/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!