Windows 3.1 es verzióban hol találom az internetet?
Vagy egy régi egybe számítógépem de a windows 3.1-es verzióhoz nem igazán értek és tettem bele egy hálókártyát és egy hang kártyát de nem találom seholsem az internetnek az ikonját hogy, hol indítsam el az internetet rajta?
köszönöm
3.1 ?!?!? Múzeumban dolgozol?
Kb. sehol. Van annak egyáltalán TCP/IP támogatása?
Itthon találtam de nem igazán értem én azt a gépet már vagy 30 éves is lehet csak tettem bele egy internet kártyát és az is megtaláltam hogy hol lehet beállítani az internet kezdőlapját...
win 95 nem tom hogyan telepítsek rá mert nincs usb,cd... benne
csak floppy
A 95-nek még van floppy lemezes változata is. :D
Amúgy alternatív megoldás CD hiányra, hogy beraksz egy vinyót, amin eleve rajta van a Win95 telepítő. Majd MS-DOS módban indulhat is a telepítés. De ha nincs egy minimális MS-DOS ismereted, akkor inkább hagyd az egészet a fenébe. Nem éri meg vele kínlódni. 8-10 eFt -ért már vehetsz olyan gépet, amin szépen fut a Windows XP, azzal meg lehet netezni normálisan.
Az meg előre mondom, hogy egy másik gépen bekonfigurált rendszer nem fog elindulni ezen. A telepítést mindenképp ezen kell végrehajtani.
Köszönöm tehát hagyjam nem éri meg semmit csinálni vele?
de köszönöm ha van még tipp bátran jöhet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!