Wifi hálózatot szeretnék létrehozni, hogy? (Többi lent)
Van nekem egy 30mb/s-os UPC netem,annak a modemjére van kötve egy elosztó (router) és 2 gépről netezik a család.
Azt szeretném hogy wifi hálózatot tudjak létrehozni hogy a telómrol is tudjak netezni itthon. Mijen router kell hozzá és mennyibe kerül? Remélhetőleg olcsó legyen kb 5.000 Ft
Csak ez ezres az árkülönbség és a dupláját kapod, mind hardveresen mind szolgáltatásokban:
TL-WR340GD:> CPU: Atheros AR2317 @ 200 MHZ, RAM: 16 MB, Flash: 2 MB
TL-WR741ND:> CPU: Atheros AR7240 @ 350 MHz, RAM: 32 MB, Flash: 4 MB
Utóbbiban van Lite N -es Wi-Fi IP, QoS, és fejlett hozzáférés szabályozás. Szóval én ennyire nem fukarkodnék...
"Ha veszek egy ojan routert amit mutattál akkor ugyan úgy kell beállítani mint az előző TP-Linket, csak most wifi jelet is szór?"
Pontosan, de ha veszed a fáradságot, és elolvasod a leírást -amit fent linkeltem-, az mindent meg fog világítani.
(Amúgy a router dobozában találsz 1 db UTP kábelt.)
Vagy esetleg vehetsz TL-WR740N -t, ha minden áron 5 eFt alatt akarsz maradni:
Elvileg mindenben egyezik a 741ND -vel, csak annyi a kellemetlenség, hogy nem cserélhető az antennája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!