Lehet-e hálózatot létrehozni akkor, ha wifi-n keresztül kapom a netet?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy wifin kapom a netet asztali gépre, és úgy szeretném megosztani a netet és/vagy a gépeket összekapcsolni, hogy van egy WiFis routerem, na mármost én arra csatlakoznék vezetékkel, a másik két gépbe van wifi kártya. Na de ha én a routert rádugom a gépre meghal a netem. Windows 7-es operációs rendszert használok, és nem igazán megy ez nekem :( Kérem, segítsen ! Előre is köszönöm!2009. dec. 24. 21:37
1/2 anonim válasza:
Számomra zavaros a kérdésed,de ha jól értem van 3 géped és egy vezeték nélküli routered./Javíts ki ha nem így van/
Legegyszerűbb megoldás az lenne ha a net madzagon bemenne a routerbe a 3 gép pedig wifin fölcsatlakozna a routerre és közben egymáshoz is.Ha így jó lenne ,akkor ebben tudnák segíteni.
/teszek egy rajzot ide/
2/2 A kérdező kommentje:
Majdnem, van benne egy kis csavar, hogy úgy van kb hogy:
wifisnet >> sz.gép >> vezetékkel router >> aztán a routernek kellene vezeték nélkül a többi gépre elküldeni a jelet
A gépek között simán megoldom a hálózatot, de olyankor nekem meghal a netem, vagy ha mégis megoldom, hogy menjen, akkor restart és mindennek vége, lehet előről kezdeni.
2009. dec. 25. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!