Mi ez az idővonal cucc a Facebookon?
Csak ma te vagy kb az 5. ember aki emiatt ír, hogy mi ez, meg ki lehet-e kapcsolni.
Nem tudom mi bajotok vele. Ha nem tetszik, senki nem kötelez a facebook használatára. Persze volt pár bosszantó fejlesztés de ez most kifejezetten jó!
Teljesen átlátható lesz tőle egyes emberek tevékenysége és nem kell több oldalt visszaléptetni, ha keresel valamit.
Igen kötelező lesz (elvileg január végétől) mindenkinek!
Az a kép bármi lehet amit te odateszel.
És üresen lehet hagyni de nem túl szép!
Nem tudom, miért kell rögtön pánikolni... -.-"
Utálom a FB frissítéseket, de erre én magam átálltam manuálisan, és azt kell mondjam, egyáltalán nem rossz. Hosszú idő után az első olyan dolog Facebookon, amit tudok szeretni. Amúgy meg képet berakni egyszerű, csomó szándékosan arra méretezett képet le lehet tölteni, egész szép szerintem. Persze, nem lesz olyan személyes, mintha saját képet tennél oda, de nem annyira nehéz akkorára méretezni egy képet.
Remélem, azért elnyeri majd a tetszésedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!