Facebook idővonal levétele?
nagyon rossz...
és állítólag ezt választani lehet hogy melyik?
nekem a régi kell-.-"
hogy lehet vissza állítani?
nem értem...
sose azt újítják ami rossz-.-
hanem azt ami régi.. de jó
Majdnem bizonyos,úgymond szinte biztosra vehető,hogy egyszercsak aktíválni fogják,lehet,hogy január elsején,lehet később,lehet hamarabb,ezt csak a Facebook legbelsőbb fejlesztői köreiben tudják biztosra,azok viszont csak így kérdésre nem fogják neked megmondani.
Szóval előbb-utóbb ez lesz,amit te is (és egyébként én is,kíváncsiságból) bekapcsoltál-bekapcsoltunk.A kérdés csak,hogy mikor teszik mindenki számára kötelezővé,illetve hogy ténylegesen tartják-e magukat a saját maguk által ígért dátumhoz.
Amúgy ebben a skinben is bennevannak ugyanazok a funkciók,tehát ugyanúgy lehet pl. törölni az adatlapodról azt,amit nem akarsz,hogy lásson mindenki(pl.játékalkalmazások post-jai,stb.)csak itt a jobb oldalon külön van játékok fül,és ott lehet a doboz jobb oldalán kell az amúgy nem látszó,csak egérodakattal megjelenő jelre kattintva törölgetni egyesével )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!