Hogyan tudom magamat törölni a hotdog oldalról?
Ha nem szeretnéd tovább használni a HotDogos tagságodat ( amit végtelenül sajnálunk ezért ha lehet ne is tedd meg :) ) menj a Profilod szerkesztési nézetébe és felül keresd meg ezt az ikont :
Kilépés a HotDogról!
Ezzel az ikonnal végleg kilépsz a HotDog tagságából és nem leszel többé a rendszerben benne!
Sziaa. Énis ma töröltem le magam a hotdogról...én küldtem nekik egy levelet és ők többek közöt ezt irták:
A profil inaktívvá tételére most már neked is van lehetőséged. Nyisd meg a profilod oldalt, ott válts szerkesztési nézetre. Ezután felül a "Profil szerkesztése" szöveg mellett megjelennek gombok. Balról a negyedik gomb a "Kilépés a HotDogról!" Erre kattintva egy megerősítést kér a rendszer, ezt lekattintva a profilod és minden erőforrásod inaktívvá válik. Ez azt jelenti, hogy nem törlődik ugyan a rendszerből, de nem elérhető. Ez az állapot 30 napig tart, 30 nap után a teljes tartalom automatikusan törlődik. A 30 napon belüli aktiválás után az eröforrásaid nem aktiválódnak automatikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!