Mi az ördög az a Twoo?
Az ilyen oldalak úgy működnek, hogy az illető XY összes olyan (nem) ismerősének elküldi a meghívót, akikkel valaha egy emailben szerepelt az az XY címzettként. Ezért használjátok inkább a "Titkos másolat" mezőt, ha mondjuk 3-nál több címzettnek szeretnétek emailt küldeni. Mert azt a mezőt nem látják ezek az oldalak.
Az ilyen oldalakat mindig jelentsétek a Google-nak, mint "Adathalászatot folytató oldal": [link]
Csak be kell írni a spammelő oldal honlapcímét, az alatta lévő rubrikába meg a képen látható két szót és "Jelentés küldése".
A twoo a régi NetLog oldalból alakult át. Akik tagok voltak, automatikusan át lettek rendezve az oldalra, valamint, ha facebookos fiókból regelt valaki, az ismerőseinek is ment orrba-szájba a meghívás.
Fizetős oldal, ahol tényleg érdekesen sok az idős egyedülálló "heteró" úr, de amíg fennt voltam, mindig az ilyen "heteró" férfiak találtak be. Mindegyikük elvált, és akikkel beszélgettem is, mind azért vált el, mert a "kötelességét megtette", mostmár pasizni akarnak. 55 évestől felfelé mindegyikük ezt mondta. Persze az adatlapjaikon mindig az áll, hogy elvált, egyedülálló és heteroszexuális. Nagyon ritka, amikor valaki a "homoszexuális vagyok" opciót választja ezen férfiak közül.
Egyébként semmitérő oldal, mindenért a pénzed kellene nekik. Nem is mondanám társkeresőnek, hanem inkább: unatkozó emberek oldalának, akik csak mások adatlapjain legeltetik a szemüket, és a gyökér oldal által feltett kérdésekre válaszolgatnak. Többszáz kérdés van.
Szerintem normális ember kerüli az ilyen oldalakat.
Sok ember nem is tudja, hogy a NetLog-os profilja, át lett rendezve a twoo-ra. Aki rájön, egyből követeli a törlését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!