Mi az ördög az a Twoo?
Egy társkereső oldal. Mint a legtöbb spam, ez is ismeretlen forrásból érkezik valamilyen marketingszöveggel. Nem kell ismerned a feladót, hiszen ki tudja hogy kinek és honnan volt meg a címed, ő csak terjeszteni pár ezer embernek egy címlistából, így gyűjtve tagokat.
Mivel kéretlen a levél is, felesleges még egy újabb oldalra is regisztrálnod, ahol pistike-módszerekkel próbálnak embert szerezni.
Örülök, hogy így kifejti mindig valaki az én egyszavas válaszomat, de én sem tudtam volna lényegretörőbben, érthetőbben magvasabban leírni.
Köszönöm...
Kedves okoskodó 4-es.
Ez egy dicséret lett volna a válaszadó számára, tudom hogy került oda a következő hozzászólás, nem kell kioktatni...
Így utólag is köszönet mindenki hozzászólásáért.
Ami miatt én halott ötletnek tartom, hogy spamszerűen, a semmiből mi a fenének jelentkezik egy társkereső oldal az embernél?
Marha kényelmetlen az is, hogy a múltkor kaptam egy mailt a randik.hu oldalról, hogy valaki meghívott rá és ömleszti a "40-es bakfisokat". Alig volt ciki, amikor a párom meglátta a mailjeim között a randik.hu-t feladóként. Jó, mi megbeszéltük, elmondtam, hogy lövésem nincs, ki tette és ilyenekben kölcsönösen el is hiszünk mindent egymásnak, de ennek ellenére ezek rendkívül veszélyesek lehetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!