Mi a franc az a badoo?
Figyelt kérdés
ma láttam barátnőm e-mailjei közt hogy ez meg üzent neki meg hogy 3 srác vár rá de ö azt mondja hogy neki nincs ilyen oldalon regisztrációja viszont nekem gyanús hogy hülyének néz :@2011. dec. 17. 13:58
1/11 anonim válasza:
vmi facebook alkalmazás
én is kapom a leveleket állandóan
egyszer regisztráltam (nem csak társkereső hanem simán barátkozós oldal is)
és azóta naponta vagy 10-en megtekintik az adatlapomat:D
nyugi semmi extra
2/11 anonim válasza:
A badoo két verziója van. Az egyik sima társkereső oldal. A másik verzió pedig +18 szexpartner kereső!
3/11 anonim válasza:
Egy fos társkeresőoldalféleség. Én is kaptam úgy ilyen levelet, hogy nem voltam rá regisztrálva. Valószínűleg valami spamgép találta meg a címét egy valaha volt msnpartnere listájából, és boldog-boldogtalannak elküldi. Vagy valaki tényleg direkt neki küldött mehívót, de erről tényleg nem a barátnőd tehet.
4/11 A kérdező kommentje:
engem igazán az zavar hogy ahogy mutatott 3 srácot az egyik a volt barátja volt de ö most is azt mondja hogy sose regelt erre a sz@arra
2011. dec. 17. 14:04
5/11 anonim válasza:
Szerintem egy kamu, spam oldal aki más emberek nevébe küldözget üzeneteket.
6/11 anonim válasza:
Facebookon ismerőse a volt pasija?
mert akkor automatikusan betehette a rendszer
nekem is berakta egy csonó ismerősömet
és nem kellett regisztrálnia ide ahogy az előttem írók is írták
8/11 anonim válasza:
Én is kaptam, nem regisztráltam, sőt akkor hallottam először erről az oldalról. De csak kétszer kaptam, s valami olyasmi volt a levélbe, ha nem lépek be X napig, akkor törölnek. Szóval mivel nem voltam regisztrálva, így nem tudtam belépni, s azóta hála nem küldenek ilyen marhaságot.
9/11 A kérdező kommentje:
isemröse volt a srác de ha jol tudom facebookrol törölte magát csak akkor nem értem ezt az egészet na mind1 akkor ez valami hülyeség
2011. dec. 17. 14:21
10/11 anonim válasza:
Már régen töröltem magam a Facebookről, mégis naponta jöttek a kamu meghívók, sőt ez a Badoo nevŰ marhaság is. Végül beállítottam rá a spamszűrőt.
A barátnőd is állítsa be a spamszűrőt. Egyébként nem tehet róla, automatikusan működik ez a sz*.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!