Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » S. O. S.! Nagyon kellene...

S. O. S.! Nagyon kellene valaki hozzáértő segítsége! Hogyan tudom beállítani a router biztonságát? Hogy más ne tudjon rá csatlakozni! (TP-Link)

Figyelt kérdés

Tegnap nem volt netünk valamiért és a szolgáltató azt mondta resetelni kell a modemnél és a routernél!Hát mi hallgattunk rájuk és az eddigi beállított dolgok is vissza álltak alaphelyzetbe!:-S

+ még azután sem volt netünk!Az imént mókeroltam valamit a laptopon a hálozatnál,ezért itt van net,de a gépen továbbra sincs!Nálam otthoni hálózat van a gépen pedig azt írja hogy nem azonosított és egy !jel van sárga háromszögben!Tipp még erre hogy mi lehet a hiba?

Nagyon-nagyon megköszönöm előre is a segítőmnek aki türelmesen eligazít hogy mi a teendőm!

2011. dec. 17. 10:23
1 2
 11/18 Tudor Vidor ***** válasza:

Esetleg, ez még segíthet.

[link]

2011. dec. 17. 11:24
 12/18 Jenci ***** válasza:
Az úgy lehet,hogy NEM kell internet a beállításhoz,mert a router saját szoftverjében turkálsz ilyenkor.Azért kell beállítani,hogy legyen neted.
2011. dec. 17. 11:26
 13/18 anonim ***** válasza:

szia a router beállításához nem szükséges net és mindig

azzal a géppel állítunk ami kábelesen csatlakozik

USER:admin

PASSWORD:admin

2011. dec. 17. 11:27
 14/18 A kérdező kommentje:
De nem enged beállítani mert csatlakozni akar a netre ha valamit át akarok állítani!
2011. dec. 17. 11:32
 15/18 A kérdező kommentje:
Mostmár a gépen sem tudja megjeleníteni a router menüt!:(
2011. dec. 17. 11:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Azt hiszem felhívjuk a szolgáltatót!Ők elmondják szóról szóra hogy mi a teendő?Mert már a router menübe se tudok belépni!:-S
2011. dec. 17. 12:10
 17/18 anonim ***** válasza:

:)

írd le szóról szóra mit csináltál és hogy?

2011. dec. 17. 14:11
 18/18 A kérdező kommentje:
Beírtam a router ip.-jét 192.168.1.1 és ennyit tudtam mert a laptopon ahol van net ott azt írja ki hogy nem tudja megjelíneti a weblapot,a gépen ahol nincs net ott pedig azért nem tudok belépni mert nem dob ki semmit csak üres oldalt!+ folyamat kidobja hogy csatlakozzak a nethez!
2011. dec. 17. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!