S. O. S.! Nagyon kellene valaki hozzáértő segítsége! Hogyan tudom beállítani a router biztonságát? Hogy más ne tudjon rá csatlakozni! (TP-Link)
Tegnap nem volt netünk valamiért és a szolgáltató azt mondta resetelni kell a modemnél és a routernél!Hát mi hallgattunk rájuk és az eddigi beállított dolgok is vissza álltak alaphelyzetbe!:-S
+ még azután sem volt netünk!Az imént mókeroltam valamit a laptopon a hálozatnál,ezért itt van net,de a gépen továbbra sincs!Nálam otthoni hálózat van a gépen pedig azt írja hogy nem azonosított és egy !jel van sárga háromszögben!Tipp még erre hogy mi lehet a hiba?
Nagyon-nagyon megköszönöm előre is a segítőmnek aki türelmesen eligazít hogy mi a teendőm!
És elég nehéz eligazodnom a linken!:-S
Bocsiii de nem vagyok nagy számítógép zseni!:-(
Szia nyugi :) kb még 30 percet leszek mert kis babánk van és az anyjának dolga van.
itt van a teljes leírás
Az a lényeg hogy be kell lépni a router menüjébe
böngészöd cím sorába kell beírni a következöt
192.168.1.1
kiválasztani a pppoe (felhsználoi név és jelszó )amit a szolgáltatótól kaptál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!