Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért vacakol a mobilinternet,...

Miért vacakol a mobilinternet, amikor egy elég jó csomagra szerződtem?

Figyelt kérdés

-T-Mobile-os

-a jel erőssége kiváló

-max letöltési seb. 21 Mbit/s

-garantált letöltési seb. 2000 kbit/s

Ehelyett 13-17 kbit/s-os sebességű. Egy hete vettem és már nagyon elegem van!!!!

Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol azt mondták, hogy a géppel van baj. Az oprendszerem Windows Vista és 3 hete lett újratelepítve.

Tudtok valamit segíteni? Mi lehet a baj? Időjárás befolyásolhatja?

2011. dec. 15. 17:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
mobil internet, ennyi. semmit sem kell belefantáziálni 5000mbps mobil netet is vehetsz havi milliókért, az akkoris csak mobil net marad sosem lesz több és jobb.
2011. dec. 15. 18:03
 2/19 anonim ***** válasza:
ráadásul Tmobil. a legszarabb szolgáltató, hogy szépen fogalmazzak :D a rendes T online sem jó mérföldekre levan maradva a többi szolgáltatótól...
2011. dec. 15. 18:03
 3/19 anonim ***** válasza:
Én tudom a pontos okát. Vszínűleg mikor megvetted elkezdtél gátlások nélkül netezni és gondolom nagy méretű fájlok egész sorát vagy youTubeon néztél meg sok vidit, vagy online néztél filmeket és lement a havi kereted, ami miatt lekorlátozták 128 kb/secre ami a böngészőben 15,3 kbyte/secnek mutatkozik. Én is így jártam először, azóta kénytelen vtam megszokni, mert hogy az a egy hóra pár giga byte nem sokra elegendő.
2011. dec. 15. 18:15
 4/19 anonim ***** válasza:
Átqrtak rendesen, mobilnettel nem nagyon fogsz 2000 kbit/s sebességgel se letölteni, a 21 Mbit/s pedig teljességgel kizárt! Sajnos a multik ezt Magyarországon következmények nélkül megtehetik.
2011. dec. 15. 18:16
 5/19 anonim ***** válasza:
De utolsó ez azért van, mert a mobilnet abban ,,korlátlan", hogy nem kell túlforgalmazási díjat fizetni, de az adatforgalom leforgalmazása után lekorlátozzák. Am. nagy vszínűséggel biztos ez a baj, de am. Te pontosan milyen jellegű helyen laksz? Van 4G lefedettség? Mert a 21 MBPS/sechez az kell... Mit ír ki? EDGE, UMTS/HSDPA vagy 4G? Mert ha EDGEt ír ki, akkor az azt jelenti, hogy nem vagytok lefedve még 3G-re sem, ami elég nagy szívás :S
2011. dec. 15. 18:22
 6/19 A kérdező kommentje:
16 giga a havi keret. Odáig se jutottam vele, hogy a youtube-on megtudjak hallgatni egy zenét. Mire a gyakori kérdések.hu-t is betölti, megőszülök. Rohadjanak meg! Holnap lesz a napja, hogy visszaviszem és feldugom a seggükbe! Leszarom, hogy a k*urva szerződésükben 8 nap áll és már lejárt!!!!!
2011. dec. 15. 18:24
 7/19 A kérdező kommentje:
2G+-os és a jel erőssége kiváló.
2011. dec. 15. 18:25
 8/19 anonim ***** válasza:

Akkor az a baj. Nem vagytok lefedve... Ennél nem lesz gyorsabb. :S

7,2 MBPS/sechez is legalább 3G kell, de az is csak a nagyobb városokban van, falukba már az sincsen :S Jobb ha vissza viszed, köttess be rendes netet, sokkal jobban jársz :)

2011. dec. 15. 18:27
 9/19 anonim ***** válasza:

Minden mobilnet 3G-n fut (szélessáv: HSDPA).

Nálad a korlát 2 Giga. Ami pedig némi böngészésre, levelezésre elég, de videókra, letöltésekre már nem.

Nekem 8 Gigás korlátú mobilnetem van, az már sok mindenre elég.

2011. dec. 15. 19:54
 10/19 A kérdező kommentje:
16 giga a havi keretem.
2011. dec. 15. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!