Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Jó ez a D-Link DWA-131 hálózat...

Jó ez a D-Link DWA-131 hálózati adapter?

Figyelt kérdés

Páromnak szeretném venni, neki laptopja van és sajna nincs benne antenna amit meg tudjon fogni wifi internetet. Fujitsu Siemens laptop, nálunk otthon TP-Link wireless routerünk van.

Ez az adapter jó e hozzá? Vagy van ennél jobb?

[link]

2011. dec. 6. 18:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szia

ezt a szart meg ne vedd !!!

inkább ez: [link]

2011. dec. 6. 18:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Jó ujat ne használtan :)
2011. dec. 6. 18:42
 3/12 A kérdező kommentje:
Meg tudod e mondani h miért nem jó?
2011. dec. 6. 18:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Egy sima TP link Wireless G USB Adapter 54MBP/S is megteszi és fele annyiba kerül. :)
2011. dec. 12. 12:28
 5/12 P.O.C. ***** válasza:

"Meg tudod e mondani h miért nem jó?"

1. Drága.

2. Mini kiszerelése miatt, inkább laptophoz ajánlott.

3. Gyenge, beépített antennája van.

Amit az első válaszoló linkelt az jó választás, de maga a hirdetés egy nagy átverés.

Itt van ugyan ez újonnan, egy ezressel olcsóbban, ráadásul USB -s dokkolóval együtt:

[link]

2011. dec. 12. 13:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Utolsó! én is ezt javasoltam Neki, nekem is ez van és bár ez az 1. Wi-Fi adapterem és eleve nem rég van Wi-Fim (mobilinternetre elég nehéz, de nem lehetetlen :D) de sztem tökéletesen teljesíti a célját :)
2011. dec. 12. 19:42
 7/12 A kérdező kommentje:

Laptopra lesz az adapter, utazásra, vagy otthon használnám. Media Marktba voltam, voltak másik: nemtudom melyiket vegyem meg:

SWEEX LW324

[link]

CISCO LINKSYS

[link]

TP-LINK WN422G

[link]

HAMA

[link]

Vagy az utóbbi mini D-Link??

2011. dec. 14. 21:32
 8/12 P.O.C. ***** válasza:

Ha laptopra lesz akkor a mini kiszerelés a praktikusabb. És ha nem ha fontos az extra hatótáv, akkor a kérdésben linkelt D-Link -re szavazok (ha csak az általad linkeltekből lehet választani). DE ha kell a kakaó, akkor a TP-Link TL-WN722NC a jó választás.

De én mini kivitel esetén sem a D-Link -et választanám. A TP-Link TL-WN723N ugyan azt tudja, csak épp harmad annyibe kerül:

[link]

2011. dec. 14. 21:45
 9/12 A kérdező kommentje:
Természetesen az is fontos h hamar jöjjön be a net, és le tudjam tölteni filmeket is. Ennyire nehezen dönteni még nem döntöttem eddig :)
2011. dec. 14. 21:54
 10/12 A kérdező kommentje:
ja azt volt ráirva 300 mps.
2011. dec. 14. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!