Nem úgy volt, hogy nincs időkorlát a youtube-on?
Figyelt kérdés
Fel akarok tölteni egy 20:37-es videót de valamit kiír, hogy adjam meg a telefonszámomat ha szeretném, hogy publikus legyen. Hogy tudnám ezt ingyen megoldani?2011. dec. 4. 17:27
1/7 anonim válasza:
Nem úgy volt, hogy 15 perc a max.?
2/7 A kérdező kommentje:
Én olyat hallottam, hogy korlátlan. Vannak fent a youtube-on filmek is teljes hosszúságban (kb másfél óra). De nem tudom, hogy ezt meglehet oldani ingyen vagy ha fizetni kell akkor mennyit
2011. dec. 4. 17:53
3/7 Argloss válasza:
Van 15 perces időkorlát, de ha egy sms üzenettel igazolod, hogy a felhasználóneved hozzád tartozik, akkor eltörlik ezt a korlátozást elvileg...
4/7 A kérdező kommentje:
és ez kb mennyibe kerülne?
2011. dec. 4. 18:22
5/7 Argloss válasza:
A linken található oldal magyar. Azt írja, hogy annyiba kerül amennyibe egy normál SMS kerül. Az én tarifacsomagommal elvileg ez 40ft körül lenne, de nem próbáltam, szóval nem tudom...
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Az a böngésző amit használok (Comodo Dragon) az angol nyelven írja. Utólag megnézve a Google Chrome-on meg magyar. :)
2011. dec. 5. 16:44
7/7 Argloss válasza:
Valószínűleg olyan nyelven jelenik meg amilyen nyelven használod a youtube-ot. Az alján át is lehet állítani a nyelvet egyébként, bár ezt elfelejtettem megjegyezni amikor írtam a linket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!