Megavideos időkorlát. Ti hogyan játszátok ki?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 11:02
1/6 anonim válasza:
probáld meg hogy 2020 ba telepited :) mikor feltetted visszairod a rendes idöt :) elvileg müködnie kell
2/6 A kérdező kommentje:
mit telepítsek 2020-ba?
2010. júl. 19. 11:06
3/6 anonim válasza:
Itt egy link, beregisztrálsz (ingyenes, 5perc az egész) és bemásolod a megavideo-s linket, és az oldal saját lejátszója fog bejönni, azon nézheted. Én mindent kipróbáltam amit a filmekaneten.blogspot.com-on írnak de csak ez működött. Itt a link: [link]
Fent válaszd ki az angol nyelvet
4/6 A kérdező kommentje:
az utolsó használ!
köszönöm
2010. júl. 19. 12:41
6/6 anonim válasza:
Én amikor kiírja a 72 percet akkor megnézem hol tart a film kilépek, a netet újra indítom és vissza tekerem oda a filmet ahol tartott. Ez fél perc alatt meg van és 100%-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!