Pár napja nem jön be egyáltalán a microbit.eu. Valaki tuudja mi van vele?
A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
Miért szerinted milyen a jó oldal?
amit akartam eddig megtaláltam microbiton,azért járunk ilyen oldalakra,hogy töltsünk,legalábbis én,akkor meg mi a gond vele? utálom amikor a nagy oldalakkal jönnek,hogy hú hiper szuper meg szigorúak a szabályok micsoda csapat van,de ez egy szórakozás nem börtön és fegyelem,persze a szabályokat be kell tartani,seed stb ezek alapok,de könyörgöm ne ájuljunk el egy ncore vagy mondjuk bithumen miatt,mindenkinek más a kedvence nekem amúgy mycarapthians :P
ma 11:09:
Kezdjük azzal hogy ez egy olyan oldal ami csak azért létezik mert benyelték a majomparádé felhasználóit, ha nem tették volna már halott lenne rég az akkor Transfer néven futó förmedvény.
A nagy összeolvadásból annyi lett hogy maradt minden ugyan úgy, még egy új skint is lusták voltak írni az oldalra, csak átírták a nevüket microbit-re és ráhúzták ugyanazt a förmedvényt... A majomparédé volt staffját meg leszarták, pedig az ő adatbázisukból élnek. Korrekt staff.
A nagyok között tartják magukat számon, a több mint 100ezer torrentjükkel, pedig a fele halott, de nem törlik ki mert így jobbnak tűnnek, röhej...
Az ilyen váratlan leállásokról már nem is szólok... minek is tudatni a felhasználóikkal hogy mi van velük...
Nálam ráadásul lassú is az oldal. Már amikor megy.
És nem azt mondom hogy csakis az nCore meg a Bithu a király a többi meg szar, de az én szemeben a microbit tényleg egy fos... Sokkal többe nézem pl a Bithorlo-t, Carpathians-t, 1st-öt, hogy ne csak az nCore-t emlegessem....
Persze mindenki onnan tölt ahonnan akar, ez csak az én véleményem, de nem csak én húzom le az oldalt.
A bithumen egy kalap fos már megbocsáss, soha a kva életbe nem találtam még meg ott semmit ami kellet volna, ellenben a microbiten.
Leszarom hogy majomparádé, vagy microbit van odaírva a lllényeg hogy ami kelljen azt letudjam kapni és viszonylag gyorsan is
köszpusz
Sokan szidják az oldalt, csak nem tudom miért? Ha fos, akkor nem kell regisztrálni, vagy nézegetni. Ennyi. Én anno még a Transferre regeltem, és szerintem jó oldal. Eddig mindent megtaláltam rajta, amit csak szerettem volna.
Meg amúgy is a kérdés az volt, hogy mi történt az oldallal, és nem az, hogy mi a véleményetek az oldalról. Kár, hogy néhányan csak a microbit szót olvassák el és csak szitkozódnak...
Amúgy engem is érdekelne, hogy mi történt, mert nekem is igen jó arányom van már rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!