Facebookon lehet ilyen? Pls help megy a pont
Figyelt kérdés
na szóval 1-ik ismerősömet nemlátom chaten...de ha haverom belép ő látja és én mégsem...pedig megvan ismerősnek mind kettőnknek...a kérdésem h az a bizonyos személy megoldhatja hogy én ne lássam csak őt chaten?és hogyan?és azt nekem jelzi valahol ha ő ilyen beálítást csinált?:D2011. nov. 28. 19:29
1/5 anonim válasza:
Igen. Letiltott téged és így nem láthatod őt. Amikor még volt Facebookom, akkor is ezt csinálta velem az egyik osztálytársam.
2/5 A kérdező kommentje:
jah csak mert nem nagony értek hozzá...De köszi!
és azt nekem nem jelzi h letiltott?
2011. nov. 28. 19:43
3/5 anonim válasza:
Azt nem jelzi,ha letilt valaki...
4/5 A kérdező kommentje:
okéoké.....Még kérdésem lenne...
hogyha én letörölném az ismerőseim közül ezt a valakit akkor ő azt látná,kijelezné nálla??
a másik h hogyan vagy hol kell fb-n letiltani?:D
köszönöm eddig mentek a pontok!!!
2011. nov. 28. 21:14
5/5 anonim válasza:
1. Nem.
2. Beállításokon belül valahol az adatvgédelmi beállításoknál. Most pontosan nem tudom megmondani, mert már törörték a Facebookom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!