Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon amikor rámegyek az...

Facebookon amikor rámegyek az adatlapomra bal oldalt kihoz 10 ismerőst. Azokat mi alapján hozza pont őket ki? Esetleg ők nézték utoljára az adatlapomat, vagy?

Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Az ismerőseidet véletlen sorrendben hozza ki.
2011. aug. 14. 17:49
 2/2 anonim ***** válasza:
én hallottam olyat,hogy ők azok,akik nemrég jártak az adatlapodon vagy legalábbis mostanában.mert vannak olyan ismerőseim,akiket soha nem ad ki,és másokat meg szinte mindig vagy legalábbis gyakran (barátaim,közelebbi ismik),úgyhogy én ezt nem annyira tartom véletlennek.viszont nem is hiszek benne teljesen,mivel egy ismimnek is én voltam elől azon a 10es listán,és tudtommal jó ha 2-3 hete megnéztem az adatlapját,de mindenesetre régebben.úgyhogy ez csak ilyen hülyeség sztem : )
2011. szept. 29. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!