Mit tegyek, hogy legyen a notebookon net?
Megvettem a notebookot, telepítettem rá op. rendszert(windows 7), WiFi van benne hiszen érzékeli a környék nethálozatait, de megnéztem és nincs vezeték nélküli adapter(wireless). Mit kellene tudjak csatlakozni a nethez?
Packard Bell notebook
Először is elő kell fizetned egy kábeles internetszolgáltatónál. Aztán kell egy router, hogy vezeték nélkül tudj csatlakozni ahova előfizettél. Aztán titkosítsd le, nehogy valaki potyázzon a Te számládra mint ahogyan most szeretnél netezni de nem tudsz mert azok amiket látsz valszeg le vannak védve.
Van még a mobil internet, amikor egy pendrive-t dugsz az USB-be de vigyázni, ez limites, nem lehet sokat tölteni mert a limiten túl sokezres lehet a számla.
Azért mert az veszi a router jelét. Régebbi laptopokban még nem volt WiFi, külön kellett venne jó pénzért egy panelt és beszerelni ami vette a router jelét.
Hozzád a lakásba dróton jut el az internet, ha fizetsz érte. Ha nem veszel routert, a vezetéket dughatod a gépedbe csak hát ez kényelmetlen kissé. A szomszéd routere le van védve jelszóval, hogy más ne potyázzon amiért ő fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!