Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem jó az internetmegosz...

Miért nem jó az internetmegosztás? (switch)

Figyelt kérdés
Múlt héten ki lett kapcsolva az Inviteles kábelnet(régen Fibernet). Ma visszakapcsolták, viszont csak az én gépemen van net. A fő gép ahova bemegy a net ott nincs, és ez 2 felé van még osztva routeren és abból is csak az egyiken van. Mit csináljak?(routert modemet újraindítottam) Mezei TP Linkes switchről van szó.
2011. nov. 22. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Kezdjük az alapoknál: modem van, igaz? De mi a másik? Router vagy switch, mert nem mindegy... Egyébként: Elvileg minden routeren van egy besüllyesztett kis mikrokapcsoló, reset felirattal. Modemeken is. Azt nem tudom, mennyi ideig kell ezeket nyomva tartani, de a neten a tipusokra rákeresve biztos találsz megoldást. Reseteled (törli a beállitásokat, nem csak újrainditja, mint a tápkábel ki-be. Eztán beállitod és mennie kell...
2011. nov. 23. 00:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam az elején. Switch van.
2011. nov. 23. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!