Digikábel - miért nem megy "normálisan" az internetmegosztás?
Nemrég digikábelre váltottam. Tapasztalatom, hogy a korábban más szolgáltatók esetén kiválóan működő U.S. Robotics 5461-es routerem egyszerűen nem képes "normálisan" megosztani a bejövő netet - egyes oldalak képtelennek betöltődni,míg más oldalakkal semmi gond. Amennyiben kiiktatom a routert , minden működik rendesen (csak nyilván nincs megosztás). A routeren firmware frissitést is végrehajtottam-semmi változás.
Kérdésem: 1. valamilyen ötlet normális internetmegosztásra? 2. esetleg más - mások gyakorlati tapasztalata alapján digihálózaton tökéletesan működő - routerre javaslat?
Segítségeteket előre is köszönöm !
Nincsen véletlenül URL blocking beállítva bizonyos szavakra, amik benne vannak azokban a címekben, amik nem hajlandók betöltődni?
Amúgy a Linksys tényleg jó választás.
Nekem is meg van osztva a digi.
A routered körül keresd a hibát. Kérj kölcsön valakitől egy más típust kipróbálni.
Egyetértek az előzővel, a szóban forgó U.S. Robotics egy őskövület. Már régen nem fejleszt router -eket (pl. N-es router -t sem láttam még tőlük.)
Ideje beújítanod - ha olcsón akarsz jót venni , akkor - pl. egy TP-Link -be.
Havernak pl. egy TL-WR841ND van, tökéletesen ossza a Digi netet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!