Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Digikábel - miért nem megy...

Digikábel - miért nem megy "normálisan" az internetmegosztás?

Figyelt kérdés

Nemrég digikábelre váltottam. Tapasztalatom, hogy a korábban más szolgáltatók esetén kiválóan működő U.S. Robotics 5461-es routerem egyszerűen nem képes "normálisan" megosztani a bejövő netet - egyes oldalak képtelennek betöltődni,míg más oldalakkal semmi gond. Amennyiben kiiktatom a routert , minden működik rendesen (csak nyilván nincs megosztás). A routeren firmware frissitést is végrehajtottam-semmi változás.

Kérdésem: 1. valamilyen ötlet normális internetmegosztásra? 2. esetleg más - mások gyakorlati tapasztalata alapján digihálózaton tökéletesan működő - routerre javaslat?

Segítségeteket előre is köszönöm !

2011. márc. 31. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:
linksys-el még nem nagyon volt komoly bajom.
2011. márc. 31. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen véletlenül URL blocking beállítva bizonyos szavakra, amik benne vannak azokban a címekben, amik nem hajlandók betöltődni?

Amúgy a Linksys tényleg jó választás.

2011. márc. 31. 11:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a digivel van a gond.
2011. márc. 31. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is meg van osztva a digi.

A routered körül keresd a hibát. Kérj kölcsön valakitől egy más típust kipróbálni.

2011. márc. 31. 12:50
 5/6 P.O.C. ***** válasza:

Egyetértek az előzővel, a szóban forgó U.S. Robotics egy őskövület. Már régen nem fejleszt router -eket (pl. N-es router -t sem láttam még tőlük.)

Ideje beújítanod - ha olcsón akarsz jót venni , akkor - pl. egy TP-Link -be.

Havernak pl. egy TL-WR841ND van, tökéletesen ossza a Digi netet. :)

2011. márc. 31. 13:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Az utolso kommentelo altal javasolt routert tegnap megvettem es remekul mukodik. Megegyszer koszonom mindenkinek a segitseget!
2011. ápr. 1. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!