Letöltöttem a Videoget programot, de nem tudok vele letölteni a Videoplayer.hu-ról, mi lehet a baj? Hogy lehet kijavítani?
Kedves Válaszadó
Az érdekelne,hogy a VIDEOGET programot,hogy kell beállítani,hogy tökéletesen működjön.Nagyon Szépen Kérlek,hogy lépésről-lépésre írd le nekem.Nagyon Szépen Köszönöm
Szia:Kriszta
Itt van jó magyarázat>>> [link]
Az Output Format-nál válaszd az avi-t!
A VideoGet fizetős program. 20 letöltést enged, aztán meg kéne vásárolni!
Ha ezt a problémát nem tudod megoldani, ajánlom a vDownloadert, aminek a használata hasonló a VideoGet-hez.
>>> [link]
Gyakorold be a letöltést a VideoGet-tel, most már biztos fog sikerülni....remélem!
Kedves Válaszadó
Nagyon Szépen Köszönöm a segítséget,letöltöttem azt a programot amit ajánlottál,de sajnos nem akar működni,most van 2 olyan programom,amiből a 2 nem ér egyet(persze csak nálam)légyszives írd le nekem RÉSZLETESEN,hogy mit csináljak vele,hogy tökéletesen működjön.Köszönöm Szépen
Kedves Válaszadó
Nagyon Szépen Köszönöm a választ.Ugyan van skyp-om,de sajnos mivel NINCS ADSL NAGYON ROSSZUL MŰKÖDIK,ÍGY GYAKORLATILAG HASZNÁLHATATLAN,így nagyon szépen kérlek,hogy az email címemre küldd el a választ,és az esetleges dokumentumokat,vagy dokumentumot.
Email cím:Bundika71@freemail.hu
Nagyon Szépen Köszönöm
Szia:Farkas Kriszti
Próbálj meg az Internet Explorer-rel felmenni a netre!
Használj Real player letöltőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!