Letöltöttem a Videoget programot, de nem tudok vele letölteni a Videoplayer.hu-ról, mi lehet a baj? Hogy lehet kijavítani?
Kedves Válaszadó
Nagyon Szépen Köszönöm a választ,de próbáltam onnan is letölteni,de onnan sem sikerült.
Kedves Válaszadó
Ha nagyon szépen megkérlek,elküldöd nekem ezt a programot?És légyszives írd meg nekem,hogy hogy kell beállítani,hogy tökéletesen működjön.Nagyon Szépen Köszönöm.
Melyik válaszadó?
Ha a DownloadHelper érdekel...
DownloadHelper egy Firefox plugin-kiegészítő. Telepítése: Eszközök/Kiegészítők/Kiegészítők letöltése...itt a keresőbe beírod "downloadhelper", majd OK, és telepíted értelemszerűen. Újraindul a Firefox, elindítod a videót az oldalon, a menüsorban el kezd pörögni az ikon (3 kör), lenyitod, és mented az anyagot...flv-be.
Mégis viszi a VideoGet is, támogatott a videoplayer.hu is.
Sikerülni kéne neked is, most töltöttem le róla.
Kedves Válaszadó
Légyszives a LEHETŐ LEGRÉSZLETESEBBEN írd le nekem,hogy hogy kell beállítani,hogy tökéletesen működjön.Nagyon Szépen Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!