Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mik ezek az "Elköltözök . Ra,...

Mik ezek az "Elköltözök . Ra, . Hónapra! " kiírások Facebook-on?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy csak nők írják (inkább lányok) ki, de a jelentése vajon mi? Megint mellrák ellenes kampány?
2011. nov. 20. 16:53
 1/4 anonim válasza:

Én ezt találtam:

Gyerünk, hölgyek, ismét mellrák elleni kampány hónap van. Talán mindannyian emlékeztek arra a kampányra, amikor a melltartótok színe és az, hogy hol hagyjuk a táskáinkat volt az állapotunk (itt a facebook-on). Ez annyira széles körben terjedt el, hogy még a hírekben is megemlítették, és az állapotok folyamatos változása rengeteg ember figyelmét felhívta a problémára.

*Ne mondjátok el a férfiaknak, hogy mit jelent az állpototok! Másold be ezt az üzenetet és küld el minden nőnemű ismerősödnek hogy megláthassuk, tudunk e ismét olyan hangosak lenni, mint tavaly. Most a születésnapunkat használjuk fel hozzá. Írd ki állapotodnak, hogy" Elköltözök (születésed hónapja) -ba (születésed napja) hónapra. Pl: febr.14-én született: Elköltözök Londonba 14 hónapra.

*Kulcsa a hónapokhoz: Január:Mexico, Február: London, Március: Miami, Április: Dominikai Köztársaság, Május: Franciaország, Június: Szentpétervár, Július: Ausztria, Augusztus: Németország, Szeptember: Hollandia, Október: Amszterdam, November: Las Vegas, December: Kolumbia

2011. nov. 20. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
omg, ekkora f_szságot... ettől aztán jobb lesz minden mellrákban szenvedőnek
2011. nov. 21. 00:31
 3/4 anonim ***** válasza:
köszi első válaszoló!
2011. nov. 21. 15:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Kösz.

Ma épp erről vitáztunk az iskolában: ha valaki tényleg kampányolni akar a mellrák ellen, akkor szerintem ne így tegye, mivel ez úgy ahogy van értelmetlen.

2011. nov. 22. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!