Miért van ez a letöltő helyeknél?
Filesonic: 390 mb/file a film. Visszaszámol, erre kiírja, hogy: file does not exist.
Torrent: Megnyitok egy torrent oldalt, a filmnél ott van, hogy seed 12, peer 5. Letölteném torrentel, erre senki sem tölti, azaz 0. Akkor miért van ot a szám, hogy ennyien töltik?
Mellékes megjegyzés: Töltenék xxx filmet, vagy nudist filmet. 1 hónappal ezelőtt letöltöttem a filmből 3 részt, ma folytattam volna, erre ki van törölve az egész link. Nehogy már letölteném ugyebár. Meghát ez a ki*szott üzbég világ. Már minden le van tiltva az interneten.
file does not exist = a fájl nem létezik
Tehát vagy törlődött (mert nem szedte senki), vagy törölték, mert jogsértő volt.
A torrentes dolgot gondolom nyitott trackeren tapasztaltad. Főleg ha pirossá is válik, amikor töltenéd le.
file does not exist = a fájl nem létezik
Tehát vagy törlődött (mert nem szedte senki), vagy törölték, mert jogsértő volt.
"De akkor miért van ott, hogy 390 mb?
A torrentes dolgot gondolom nyitott trackeren tapasztaltad. Főleg ha pirossá is válik, amikor töltenéd le.
"Így van."
Most találtam meg a filmet más linken. 2 gb egyben, Letitbiten. Vagyis 10 óra, mire lejön. Vagyis, ha nem szakad meg, akkor reggel 6 órára kész. Ráadásul be van rar-ozva, (miért ne) így bele sem tudok nézni, milyen a felbontása a filmnek. Mert ha 320x240-es és 10 órát szenvedek vele, kivágom az ablakon az egész gépet.
Azért van ott, mert addig nézed az oldal reklámjait...
Nyitott trackeren meg sajnos gyakori ez a jelenség...
Én is évek óta kalóz vagyok...
Amúgy nem hinném, hogy akkora méretű és kicsi a felbontása.
De legalább ingyen van, ez nyugtasson, ha más jön le, mint amit vártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!