(SÜRGŐS) :D Vmi jó féregvírusírtó, v kémprogram írtó?
Figyelt kérdés
A 6 megás netem 3,5 megásként működik, és a szolgáltatók szerint nincs probléma, eljut a gépemhez a 6 mega, de a net seb. mérők szerint csak 3,5 megás a net... És azt mondták h egy egyszerű nod32 vírusírtó az efféle vírust nem találja meg.. szal szükségem lenne vmi erősebbre :D2011. nov. 4. 12:06
2/5 anonim válasza:
A vírus megfelezi a neted? Ez elég gyanús. Másik géppel próbáltad mérni a net sebességet? Windowst próbáltál újratenni? Arra tippelek, simán a szolgáltatónál van a hiba.
3/5 anonim válasza:
Nézd meg a www.speedtest.net -en a sebességed, lehet, hogy csak le van korlátozva az adott oldalon a fájl letöltés sebességé, vagyis az nem a te neted hibája.. Az nem lehet, hogy esetleg a szomszéd is használja az internetedet (persze csak, ha wifid van) Ha azonban tényleg vírus, akkor én is a pandát ajánlom..
4/5 anonim válasza:
én sem hiszem hogy vírus miatt gyengébb a neted. szereintem rakd újra a windowst
5/5 A kérdező kommentje:
Windowst még nem raktam újra, a szolgáltatónál elvileg nincs probléma, fél órán át telefonon beszéltem velük, mindenféle ellenőrzést megcsináltak és nem találtak hibát. Szomszéd nem tudja használni, mert nincs wifi..Jah és ahonnan töltök ott nincs letöltési korlát, és a speedtest.neten is 3,6 megásnak méri a sebességet.. Szal vmi probléma van:/ Ezt a pandát kipróbálom, ha nem jön be akkor újra rakom az XP-t, ha az se jön be nem tudom mi legyen :/
Kösz a válaszokat, majd meglátjuk mi lesz... Majd itt tájékoztatlak titeket ha sikerült vmi, meg akkor is ha nem :D
2011. nov. 4. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!