Az Avast 4.8 Home Edition-t érdemes kiegészíteni kémprogram keresővel?
Figyelt kérdés
Ha igen melyik a legjobb kémprogram amelyit több keyloggert és spywaret és malwaret ismer?2010. márc. 4. 19:56
1/3 anonim válasza:
Szerintem valósidejűvel felesleges.
Most ami nagyon jó a Malwarebytes Anti-Malware 1.44.
A free verzióban nincs valósidejű védelem.
Hetente frissítsd és futtasd le csökkentett üzemmódban. Nekem is sok vackot leszedett ami az Avast 4.8 mellett simán bejött. MSN vírusokat is leszedi.
Innen letöltheted:
Írd meg tapasztalatod, hogy talált-e valamit:-)
2/3 A kérdező kommentje:
Trojan Downloadert talált a registryben, de azonkívül semmit. A programot csökkentett módban futtattam, de használat előtt frissítettem az adatbázist.
2010. márc. 5. 00:32
3/3 anonim válasza:
Az Avast 4.8 helyett nyugodtan tedd fel az 5-öst. Egy ilyen hetente-kéthetente futtatós spykereső legyen mellette, de valós idejű kereső felelsleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!