Tudtok nekem segíteni? (Lásd alul)
Nincs az az ember aki ezt rögzítette volna:
1. a műsor hossza és műfaja miatt
2. olyan korán indult a sorozat, hogy a mai értelemben vett fájlmegosztás még nem létezett, sem a rögzítés módjának hatékony megoldása, sem az az olcsón és nagy tételben elérhető tárterület amin tárolni lehetett volna a részeket.
3. ha rögzítették is volna, olyan nagyságú helyet foglal, amit tárhelyekre lebontva lehetetlen és ésszerűtlen lenne megosztani (vesd össze: heti hetes az heti 1 óra, és 11 évnyi anyag az 150-200GB, ezzel szemben a Mónika az 9 éven át heti 5x1 óra volt)
4. megnéztem a két legnagyobb fájlmegosztó torrentoldalon, hiszen ésszerűbb saját gépről futtatni ekkora mennyiséget: egyiken sem volt egy darab rész sem
5. valószínűleg egy hely létezik ahol megvan: rtl-archívum, ami egy zárt forrás.
Létezik egy mérés, ami feltételek és eredmények alapján kiad egy ("rang")listát.
Az első hétből hat oldalt néztem meg, egy kisebb oldalon volt 1db kivágott részlet, ezeknél még youtube-on is több van fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!