Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Találtam egy oldalt feltores.c...

Találtam egy oldalt feltores.com tényleg lehetséges feltörni a facebookot?

Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 10:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ez az említett oldal nevetséges...

Szánalmas, hogy egyesek így próbálnak pénzt kicsalni az emberek tudatlanságából. (Bár elég sokan ezt csinálják sajnos...)

2011. dec. 17. 21:13
 12/18 A kérdező kommentje:
jelentsetek mar fel az oldal tulajat a qurva eletbe mar , lehuzott rolam 3000ft
2012. máj. 2. 17:50
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
Aki hülye meg is érdemli.
2012. máj. 2. 17:54
 14/18 A kérdező kommentje:
kosz szepen. hol tudom feljelenteni? nem magyarorszagon elek
2012. máj. 2. 17:56
 15/18 2xSü ***** válasza:
76%
Ez kb. olyan, mintha feljelentenéd a drogdealert, mert kokain helyett porcukrot kaptál. Más személyes információihoz ilyen módon hozzáférni bűncselekmény. Persze tehetsz feljelentést a rendőrségen (ott, ahol élsz), de ennek az lesz a következménye, hogy téged is megbüntetnek.
2012. máj. 2. 19:19
 16/18 2xSü ***** válasza:
55%
(Ezt hívják amúgy rövidtávú karmának. :-) )
2012. máj. 2. 19:19
 17/18 anonim válasza:
Megnéztem az oldalt ezt a feltörőset és az FBI lefoglalta/törölte vagy isten tudja mit csinált, mert azt adja be mint régen a megauploadnál. Úgyhogy nem tom mi történt lehet ő is megpróbálta feltörni az FBI-t, de láttam már régebben is ezt az oldalt és sajna majdnem bedőltem. Én is ki akartam fizetni neki vagy 3000 FT-t , mert végül is a kommentekben is az volt, hogy ó dejó ideadja meg működik minden meg stb...Úgyhogy majdnem engem is így átvert.
2012. júl. 10. 22:38
 18/18 anonim ***** válasza:
A facebook vagy bármely más weboldal feltöréséhez nem program kell,hanem türelem és némi számtechismeret.. Ha semmi tudásod infóból,akkor a feltörő programot most felejtsd el és mindent vele együtt.
2016. jan. 30. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!