Miért nem működik a böngészőm? (Safari)
Már egy jóideje a Safarit használom windows 7-es op rendszehez,(mellette még egyébb apple alkalmazásokat is) A múlt héten az itunes úgy gondolta hogy frissíti magát és mellette a safarit is és az ICloudot is bgeajánlotta h töltsem le. Először sajnos meg kellett szakítanom a frissítést, majd a 2. alkalommal teljesen végig ment. Attól kezdve nem tudom használni a safarit, (az iTunes normálisan működik). Ha megnyitom, megjelennek a gyakran használt lapok, amikor rákattintok pl egy fb-ra akkor elkezdi tölteni, de leáll és annyi. Próbálkoztam avval, hogy újra letöltöm, de ez a probléma még mindig fenn áll. (A többi böngészőm normálisan működik)
Előre is köszi a segítséget.
Ja és a félreértések elkerülése végett, nem akarom lecserélni a böngészőm.
Próbálkoztál már a Safari újratelepítésével?
Ha nem tudod, hogyan kell?
akkor úgy jártál mint én a windows media playerrel, frissítés közben elment az áram és a telepítés nem fejeződött be és bármit csináltam nem tudtam használni
azzal a frissítéssel van a baj és nem tudom, hogy működik a safarinál, de szerintem ott se lehet csak úgy leszedni a frissítést
tehát újra kell telepíteni a gépet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!