Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem működik a böngészőm?...

Miért nem működik a böngészőm? (Safari)

Figyelt kérdés

Már egy jóideje a Safarit használom windows 7-es op rendszehez,(mellette még egyébb apple alkalmazásokat is) A múlt héten az itunes úgy gondolta hogy frissíti magát és mellette a safarit is és az ICloudot is bgeajánlotta h töltsem le. Először sajnos meg kellett szakítanom a frissítést, majd a 2. alkalommal teljesen végig ment. Attól kezdve nem tudom használni a safarit, (az iTunes normálisan működik). Ha megnyitom, megjelennek a gyakran használt lapok, amikor rákattintok pl egy fb-ra akkor elkezdi tölteni, de leáll és annyi. Próbálkoztam avval, hogy újra letöltöm, de ez a probléma még mindig fenn áll. (A többi böngészőm normálisan működik)

Előre is köszi a segítséget.

Ja és a félreértések elkerülése végett, nem akarom lecserélni a böngészőm.

2011. okt. 26. 16:35
 1/3 anonim válasza:

Próbálkoztál már a Safari újratelepítésével?

Ha nem tudod, hogyan kell?

2011. okt. 28. 19:58
 2/3 A kérdező kommentje:
az a mondatom hogy próbálkoztam avval hogyújra letöltöm, azt takarja hogy uninstalláltam és utána ismételten telepítettem, és mint ahogy már mondtam nem változott semmit. És természetesen windows kompatibilis safarit töltöttem, (legalábbis ezt írták) és próbálkoztam avval hogy bezárom és újból megnyitom, meg újra is indítottam a gépet, meg a "reset safari..." lehetőséget is használtam.
2011. okt. 29. 18:13
 3/3 anonim válasza:

akkor úgy jártál mint én a windows media playerrel, frissítés közben elment az áram és a telepítés nem fejeződött be és bármit csináltam nem tudtam használni

azzal a frissítéssel van a baj és nem tudom, hogy működik a safarinál, de szerintem ott se lehet csak úgy leszedni a frissítést

tehát újra kell telepíteni a gépet

2011. okt. 30. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!