Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Letöltöttem a facemoods-ot,...

Letöltöttem a facemoods-ot, és nem működik semelyik böngészőm, vagyis működik, csak valami facemoods search jön be, hogy kell letörölni a FACEMOODS-ot? Sürgööös (légyszives segítcsetek! :-)

Figyelt kérdés
Nagyon rossz,mert apukám sem tudja használni,kérlek írjátok meg hogyan kell letörölni a Facemoodsot?
2011. jún. 9. 18:28
 1/8 A kérdező kommentje:
jahh,és ott fenn az ikonokat már eltávolítottam,csak most az jön be Mozilla Firefox-on (meg az Internet Explorer-en,és a Google Chrom-on is),hogy valami Facemoods Search,és nem a Google.És a Facemoods-ot a Vezérlőpult>Programok telepítése és törlésénél töröltem,de mindig a(z idegesítő) Facemoods Search jön be...hogy lehet ezt eltűntetni?Kérlek segítsetek! :)Köszönöm a válaszokat előre.=D
2011. jún. 9. 18:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Hogy lehet végleg kitörölni a Facemoodsot?
2011. jún. 9. 18:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Most már nem kell,rá jöttem.:P
2011. jún. 9. 18:54
 4/8 anonim válasza:
Jó neked.1 ideje ezzel kínlódok.A férjem letöltötte valahonnan,és nem tudom kitörölni.A vezérlőpultos törlés megvan,de még mindig az jön be.Nagyon xar.Leírnád hogy sikerült kitörölnöd?
2011. okt. 18. 10:43
 5/8 anonim válasza:
szia.(utolsó válaszolónak üzenem:),hogy én is letöltöttem,és nagyon idegesített.nagyon,és átállítottam a kezdőlapot a googléra,és mostmár nem jelenik meg a facemoods kereső,hanem a google. mozillánál úgy tudod beállítani,hogy:Fent a "menüsoron" ott van h Eszközök>Beállítások és az ablakban ott lesz egy olyan h: Kezdőlap:Facemoods Search,és azt átírod google.hu-ra !:) Ha explorert használsz,azt is majdnem így,ott van fent (az explorerben) felülhogy Eszközök>Internetbeállítások,és ott van hogy Kezdőlap:facemoods s. és azt is átírod Google.hu-ra.A Google Chrome-nél: jobb oldalt fenn az "X" alatt egy ilyen "csavarhúzószerűség",arra rákattintasz,és ott is van olyan hogy Beállítások.Ott van fenn nagybetüvel irva h alapok,és alarta:Kezdő oldalak,ott van 3 választási lehetőség,az alsóra("A következő oldalak megnyitása:"-ra) kattints,és írd oda hogy Google.hu .:) (Bocsi a helyesírási hibákért,csak nagyon sietek..:D ),jha és a többi böngészőhöz nem tudom,"csak" ezt a hármat használom.:)Sok sikert!;)
2011. okt. 20. 13:55
 6/8 anonim válasza:
Kedves utolsó!Utolsó előtti vagyok.Ma néztem be ide,de a segítségeddel sikerül kitörölnöm azt az idegesítő facet.Nagyon-nagyon kedves vagy!!!!!Köszönöm szépen!!!!!ÚÚÚÚÚgy örülök:)))))Puszi Érte!!!
2011. okt. 26. 11:40
 7/8 anonim válasza:
Nekem eddig oké , a facemoods search , az még sikerült. . . De facebookon , hogy a bánatba törlöm ki , az rejtély. . . HELP ME ! :(
2012. jan. 31. 14:36
 8/8 anonim válasza:

Ezt a módot én találtam ki és mükszik is :D

Start > regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > Software > Microsoft > Windows > CurrentVersion > Run kattints a Runra majd töröld ki a vírusra utaló nevet

2015. jan. 8. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!