Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meg lehet csinálni g-mail-nél,...

Meg lehet csinálni g-mail-nél, hogy a leveleim átirányítódjanak freemailes e-mail címemre?

Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez a leghülyébb ötlet lenne, amit csak el tudok képzelni. A Gmail pont azért jó, mert oda meg is érkeznek a levelek. A Freemail-el ellentétben.
2011. okt. 22. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Meg.
2011. okt. 22. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Meg, de szerintem is inkább fordítva csináld.
2011. okt. 22. 17:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Most nem ez volt a kérdés /egyébként nem volt problémám sosem a freemaillel/

Hotmail-nél meg lehet csinálni,hogy az oda küldött levelek átmennek freemailre,ugyanezt szeretném gmailre,de nem tudom,hogy lehet-e.

2011. okt. 22. 17:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Hogy?Azért kell,mert egy sulis csoportnak egy e-mai címe van,de szeretném,ha nem kéne mindig kilépnem a saját googlémból,hanem a freemailemen tudnám olvasni.
2011. okt. 22. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben gondolj már bele, hogy rajtad kívül még 20-30 ember használja!!! Ne nyúlkálj a beállításokban!

Használj egy másik böngészőt erre! Pl. Firefoxban használod a saját Google-accountodat, Chrome-ban pedig az osztályét.

Még egyszerűbb ha egy levelezőklienst használsz, pl Thunderbirdöt.

Lenne egy személyes kérdésem is: te nem egy kecskeméti középiskolába jársz? Ott találkoztam ilyen rendszerrel.

2011. okt. 22. 21:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi,ez jó ötlet volt,csak a freemailemet nem tudom valahogy beállítani hozzá.A hotmail-es meg a két sulis g-mail megy.
2011. okt. 22. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!