Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmailes levlistára (groups....

Gmailes levlistára (groups. Gmail.com) fel lehet iratkozni freemailes címemmel? Vagy oda egy új, gmailes címet kell létrehoznom?

Figyelt kérdés

Találtam több olyan levlistát, aminek a témája érdekelne. Ezek gmail és yahoo levlisták. Nekem pedig csak egy freemail címem van. Most ahhoz, hogy részt vehessek az említett levlistákban, kell egy gmailes és egy yahoos címet is létrehoznom? Vagy mindkét helyre feliratkozhatok a létező freemailes címemmel?

Nekem ez a freemailes címem van nagyon rég óta, és nem is akarok sok e-mail címet fenntartani.

2010. dec. 26. 16:45
 1/2 anonim válasza:
Én csak a gmailesbe tudok segíteni. Úgy tudom, hogy oda csinálnod kell egy új címet:/
2010. dec. 26. 18:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi a választ / segítséget! Gondolom, akkor a többi levlistánál is ugyanúgy működik.

Na, akkor vagy létrehozok két új címet (bár nem szeretek egynél többet fenntartani), vagy lemondok a levlistákról.

2010. dec. 26. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!