Melyik a legjobb email "szolgáltató"?
A válasz megírásának időpontja: 10-17 17:21
Arra a freemailre gondolsz ami lassú és folyton szarakodik? Vagy netán arra aminek nem tudtam elküldeni egy 40 megás fájlt? Vagy talán arra amit csak a kezdő netesek használnak mert ezt látták meg először?
Én is gmail-t használok,első sorban azért mert gyors akár mobil netről is pillanatok alatt megnézhetem a leveleim,és nagyon tetszik ahogy a leveleket egy csoportba rendezi.Sokkal átláthatóbb,rendezettebb.Még soha semmi gondom nem volt vele.Régebben Freemail-t használtam,de egy időben mobil netre voltam rá kényszerülve hónapokig,kész rémálom volt az e-mailezés ha e-mailhez kellett hozzá csatoljak valamit arról ne is beszéljünk.Nah meg amikor nem kaptam meg az e-mail-t vagy mások nem kaptákmeg.Ekkor váltottam gmail-re.
A gmail-ben csak az nem teszik hogy futtatható alkalmazásokat nem lehet e-mail-hez csatolni biztonsági okokból.Nah nem kell warezre gondolni például írtam egy egyszerű kis programot és el akartam küldeni e-mailben (nem vírus) de gmail nem engedte "biztonsági okokból".Megpróbáltam zip-be becsomagolni de úgy sem engedte.Ekkor egy picit csalódtam benne,mi köze van hozzá hogy kinek mit küldök..
Egyenlőre ez miatt még nem váltottam,de csalódtam.
Ezt leszámítva viszont nagyon megvagyok elégedve vele,csak ajánlani tudom mindenkinek.
Gmail a legjobb most már rájöttem :)
citromail->beállítások->átirányítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!