Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak én unom már ennyire ezt...

Csak én unom már ennyire ezt a Facebook témát?

Figyelt kérdés

Régen én is regisztráltam, de 1-2 hét után le is töröltem magam, mert nem tetszett. Amióta Facebook mánia van, mindenhol, de tényleg mindenhol ezt hallom már. Annyira unom!! Pedig nem is vagyok fent. Egyébként nem vagyok ilyen maradi, meg anyuci kislánya aki mindig mindent jól csinál meg itthon ül és nincsenek barátai. Nem, sőt. De ez a Facebook megőrjít már. Mindenki erről beszél, meg ha megtudja valaki hogy én nem vagyok fent, akkor halálra rémült képet vág, vagy mintha nem is tudom mi történt volna, és a kérdés: "nem vagy fent fééészbukooonn???:O:O:O:O:O" Hát nem, ba.zdmeg :D

Mi ennyire jó benne hogy el kell élvezni tőle?

18l

2011. okt. 12. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is rühellem, de muszáj használnom néha, pár ismerőst csak ott tudok elérni.
2011. okt. 12. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Én speciel rühellem. Persze van haszna is de brutálisan elnyomja a sok való világon meg jersey shore-on nevelkedett idióta. Mennek az utcán az emberek kb párosával és gyakorlatilag azt lehet hallani hogy: "jajj ha nem vagyok fééészre felregisztrálva kétszer akkor már nem is létezem" meg hogy "tegnap akkorát lájkoltam mint a szar".

Ami a legszörnyűbb az az, hogy így írják le hogy "lájk" meg "fész". De ami még ennél is rosszabb az az hogy az ország rendelkezik pár nyomorulttal akik ezekről írnak számot. SŐT ami még ezt is túlszárnyalja az az hogy a mai társadalom ezeket az embereket az egekbe emelve isteníti.

Néha elkap a hányinger a saját generációm láttán.

18/F

2011. okt. 12. 17:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyébként már kezd elterjedni, hogy "fészen" csajoznak meg pasiznak az emberek, besírok.
2011. okt. 12. 17:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Párkeresés a híres bökéssel?

Félreértelmezhető mondatok másnap: "Tegnap megböktem a Julit".

2011. okt. 12. 17:51
 5/6 A kérdező kommentje:

Örülök hogy vannak még akik egyetértenek. Nem direkt ellenkezek, és nem zavarna, ha nem ez folyna a csapból is. Igen ezt kihagytam, hogy engem is idegesítenek ezek a szövegek hogy "lájkoltam" meg "megbökött Xy, úristen,,, szerinted ez jelent valamit????" De ha én nem vagyok fent akkor az miért akkora katasztrófa, hogy tök hülyének kell nézni engem?? Nem vagyok fent és kész. Myvipen fent vagyok meg iwiwen, tudom hogy az már lejárt lemez, bár oda is kb havonta járok fel :D. Én is fikázhatnám őket h miért nincsenek fent myvipen mert az tök menő, de nem teszem mert nem vagyok idióta.

Meg persze, hasznos a facebook, de hogy mindenki naponta több órát ott van fent, hát... úgy gondolom hogy aki fent van azoknak 90%-a függő.

Pont mondta egyik ismerősöm hogy mennyire rossz volt amikor pár óráig nem volt áram, és nem tudott facebookozni, és mennyi mindenről lemaradt... De nagy baja van, én fent se vagyok mégsem aggódok ez miatt... :D

2011. okt. 14. 18:43
 6/6 anonim válasza:

Sokmidnenre jó, jól lehet csajozni és pasizni igen, több csajt is szedtem már fel onnan, meg jól lehet chatelni bárkivel, képeket megiosztani, jó az üzenőfal, mobilról könnyen elérhető, csak felmegyek órán mobilról és csevegek, azoknak jó akik sokat szeretnek beszélni, pl. én:)

21f

2011. okt. 15. 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!