Megéri a Seam-en játékokat venni?
Igen ez elég relatív kérdés. Az eredeti mindig jobb, de én nem ítélek el senkit miatta, mert nincs 10 lepedője egy új játékra. Én pl. ha mindenért jogdíjat fizetnék, amivel játszottam, vagy megnéztem, meghallgattam. Már rég hajléktalan lennék, vagy egyszerűen éhen haltam volna. :)
De ettől még sok eredeti szoftverem is van. Steam -es is.
A Steam azért jó, mert sokkal olcsóbb mintha boltból vennéd. És kényelmesebb is, mert nem kéri mindig a DVD -t a játék, és nem kell miatta boltba menned, hogy megvedd.
Az egyedüli ami gáz benne, hogy folyamatos netkapcsolat kell hozzá.
Persze a törtekkel sincs semmi baj, ha csak Single Player módban szeretnél játszani. Emiatt még megvenni sem kell, csak hát mégis illene. :)
"Az egyedüli ami gáz benne, hogy folyamatos netkapcsolat kell hozzá."
Ez nem teljesen igaz. Single-ben offline is lehet játszani.
Az én véleményem az, hogy megéri a kényelem miatt. Néhány kattintással letölti és telepíti is a játékokat. Mindig mindenből a legfrissebb verzió van fent, játszhatok hivatalos szervereken, stb... Megéri, főleg, amikor brutális akciók vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!