Miért megy el a netem párpercenként?
Figyelt kérdés
Valaki tudja mi lehet a gond? Kb. 4-5 percenként elmegy a net kapcsolatom. Néha bírja fél óráig is, szóval változó a dolog. ADSL netem van egyébként. Egyszer kb egy éve csinálta ugyan ezt pár hétig akkor magától megjavult egyik napról a másikra. Azt gondoltam vírus, ezért újra raktam tegnap a winfost is, de semmi változás. A modemem szarakodhat? Vagy az alaplapom?2011. okt. 2. 19:43
1/7 anonim válasza:
Szedd le a CCleanert és a DNS gyorsítótárat valamint a böngészőket tisztítsd le vele. Ezután szedd le az Advanced System Care 4-et és írj be neki egy működő serial kódot miután kihúztad a neted. Utána visszadughatod.(azért kell kihúzni hogy ne ellenőrizze)
Ezek után az Eszköztárban(Toolbox) keresd meg az Internet Booster nevű eszközt és optimalizáld vele a gépet. Lesz valami auto optimize gomb. Arra katt.
2/7 anonim válasza:
Amikor nincs neted nézd meg az adapterbeállításoknál mit csinál a hálókártya.. ha próbálja lekérni a hálózati címet akkor kelleni fog egy új hálókártya 1000-1500huf
3/7 A kérdező kommentje:
19:45 megcsináltam, amit írtál. Ez az ASC meg is tetszett :) Most várom az eredményt. Ha ez se működik, akkor még megpróbálom, hogy kitörlöm a google chrome user fájljait, mert azok ki vannak mindig mentve a kedvencek, meg a beállításaim miatt és lehet ott van valami gubanc. Ha még ez sem segít, akkor megnézem azt az adapterbeállításokat, mert így most azt nem tom hol van. :P
2011. okt. 2. 20:11
4/7 anonim válasza:
Hasznos kis program :)
Ha mindenáron tisztítani akarod a böngészőt akkor tisztítsd le a CCleanerrel.
5/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk azzal megtisztítottam, vagy az elég, ha ott van a gubanc?
2011. okt. 2. 20:14
6/7 anonim válasza:
A böngészőkön általában szokott segíteni. Nekem akkor amikor nem képes betölteni normálisan az oldalt hanem csak ilyen rendszertelen, átláthatatlan valamit odabiggyeszt. Akkor törlöm a DNS gyorsítótárat meg a böngésző mentett adatbázisát és már jó is.
7/7 A kérdező kommentje:
Nah eddig még nem ment el a net. Úgy látszik sikerült. Köszi a segítséget. :)
2011. okt. 2. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!