IP címet hogy lehet elrejteni?
IP cím generáló progival.
Például easy hide ip, letöltöd a 3 napos próbaverzióját. Elég gyors, nem lassítja le a netet, mint a többi testvére.
IP generáló progi?!? :-)
Neked egy proxy szerver kell. A proxy szerver közvetíti a kommunikációt közted és a szolgáltató között. Hogy találsz-e magyar, ingyenes, publikus és ráadásul gyors proxy szervert… Nos nem biztos, de nem is elképzelhetetlen.
Nem mellesleg számíthatsz arra is, hogy esetleg a szolgáltató tiltani fogja a proxykat.
Generálok én neked ipt, azon ne múljon:
87.154.45.54
87.151.43.54
186.44.200.150
07:50-nek:
Az általad ajánlott programot nem ismerem, de mintha már hallottam volna róla.
A válaszodban a megfogalmazás az ami nem megfelelő. IP címet nem generálunk. Azt az internetszolgáltatód adja és nem változtatható meg. Ellenben mint fentebb írtam meg lehet csinálni, hogy közbeiktatunk egy harmadik, un. proxy szervert, aminek magyarországi IP címe van. Te elküldöd a kérést a proxynak, ő meg lekéri neked a szerverről, amit kell, és visszaküldi neked.
Ilyen, hogy IP generálás nincs. Kb. ugyanúgy hangzik, mintha CD írás helyett CD generálást mondanál. Vagy olyan, mint rajzolni egy musicalt, vagy meginni egy filmet.
A generálás azt jelenti, hogy megfelelő algoritmus segítségével létrehozunk egy adott formátumú adatot, ami megfelel bizonyos feltételeknek. Generálni lehet véletlen számot, szériaszámot, jelszót. IP címet is lehet generálni – négy véletlen szám kell hozzá 0-255 között, bizonyos címek kizárásával –, mint ahogy lakcímet, telefonszámot is lehet generálni, de ettől még ez nem lesz a tied.
Röviden: A válaszod első mondatában volt pontatlan a generálás szó használata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!