Hogyan lehet összekötni egy Visa kártyát Paypal fiókkal?
Akkor a bankodban idióták dolgoznak.
Számlakivonaton ( papír vagy elektronikus tök mindegy) kell lenni egy négyjegyű kódnak ami régen #XXXX# volt ma már asszem Pin:XXXX-nek jelölik. Lényegtelen, azt megadod a kártya megerősítésnél a pp oldalán és kész is.
Saját kártyámhoz van netbank, de az egy diákszámla szal az csak egy mezei trambulinos alap kártya, nem lehetett felvenni Paypal-hoz, majd anyu Visa-ját vettem fel, ahhoz meg nincs netbank. Sőt még lehet bele fognak kötni ugye abba hogy nem az én nevemen van a kártya, és regisztrálni meg az én nevemmel regisztáltam, nem gondoltam hogy csak Visát tudok felvenni majd...
Tegnap mondták a bankban hogy még nincs könyvelve, 2-3 nap mire odajut, most rávárok, és aztán kiderül. 2 kódot mondtak tegnap, mind2-t beírtam és egyiket sem fogadta el. Ha még egy helytelen próbálkozásom lesz akkor pedig a Paypal blokkolni fogja a megadott kártyaszámú kártyát, szal nem fogom tudni felvenni... Hosszú, bonyolult :D
Na most már sikerült! Meg kell(ett) várni a 2-3 napot, míg könyvelésre került a K&H-nál, most már lehetett látni a PP1234CODE sort a számlatörténetet lekérdezve, a tranzakció megjegyzés rovatában!
Össze tudtam kötni, már vásároltam is vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!