Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » "Egyszerre" több böngésző?

"Egyszerre" több böngésző?

Figyelt kérdés
Eddig csak Explorerem volt, de nem vitte, amit nézni akartam, ezért másik kettőt is feltettem a gépre: Safarit és Mozillát. Okoz az hátrányt a gépnek, ha három böngésző van rajta? Ha igen mit? Lassabb lehet? Baj, ha felváltva, tetszés szerint használom őket?
2011. szept. 20. 18:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
XP-re NINCS IE9. Van IE8, de nem nagyon használom. Mozilla Firefox, Google Chrome.
2011. szept. 20. 23:01
 12/31 anonim ***** válasza:
29%
Windows 7?
2011. szept. 22. 18:31
 13/31 anonim ***** válasza:
41%
Windows 7... szép... Te egyáltalán minek adsz tanácsot? Csak az idióták ajánlgatják win 7-et.
2011. szept. 22. 20:38
 14/31 anonim ***** válasza:
77%

"Csak az idióták ajánlgatják win 7-et."

Csak az idióták mondják, hogy csak az idióták ajánlgatják a win 7-et. Az értelmes emberek tudják, hogy a különböző feladatokra más-más szoftverek optimálisak.

2011. szept. 23. 15:53
 15/31 anonim ***** válasza:
57%

Na meséld csak mire optimális a win7? Esetleg játékokra? A játékok nagy része problémázik win 7-el. Esetleg netezésre? Ott az Ubuntu. Esetleg Photoshop vagy egyéb képszerkesztő? Még vista alatt is szebben muzsikál photoshop. Mellesleg ott a GIMP Ubuntura. Netán videóvágáshoz? Zenekészítéshez? Arra ott van a Mac OS X.

Elárulom hogy nincs olyan program ami win 7-en fut a legjobban. Mindenre van megfelelő alternatíva.

2011. szept. 23. 16:03
 16/31 anonim ***** válasza:
66%
Sőt, egy jól karbantartott, állandóan frissitett valódi XP Professional SP3 majdnem ugyanazt tudja, mint a Win7.
2011. szept. 23. 21:59
 17/31 anonim ***** válasza:
Már ha nem többet. Nekem most is XP meg Ubuntu van fent. XP a családnak hogy ne sírjanak meg ha néha játszani akarok, Ubuntu meg minden másra, például internetre.
2011. szept. 24. 07:25
 18/31 anonim ***** válasza:

Nyilván játékokra pont nem ideális (mert a legtöbb xp-re van írva). De szerintem munkára jobb, mint az xp, ha elég erős vas van alatta.

Egyiket sem használom napi szinten, és a mélyebb lelki világukat sem ismerem, ezért túl sok konkrét érveket nem tudok mondani. Csak arra akartam utalni, hogy sokkal összetettebb kérdés egy rendszer használhatósága, mint az, hogy simán azt lehessen rá mondani, hogy jó vagy rossz.

Egy apró konkrét dolog, ami szerintem lényeges fejlesztés: az xp-t szinte mindenki rendszergazda jogú felhasználóként használja, mert bénácska a jogkezelés. A win7-ben ez már sokkal jobban meg van oldva, a linuxos megoldáshoz hasonlóan. A felület is jó, ha adott egy elég erős vas, annak jobban ki lehet aknázni a képességeit munka közben win7-tel, mint xp-vel.

2011. szept. 24. 20:24
 19/31 anonim ***** válasza:
XP-t három éve Saját fiókról használom a legtöbbször, de nálam a C-n van a rendszer, D-n pedig a saját cuccok. Vagyis meg lehet és kell is osztani, rendszergazdaként nem biztonságos használni.
2011. szept. 24. 23:40
 20/31 anonim ***** válasza:
Oké, de mire használod? Böngésző+Office-on kívül mit használsz? Ezek elmennek sima felhasználóval is, tudom, próbáltam :) De pl. a VCDControl (amivel iso-fájlokat CD-ként használni, anélkül, hogy valóban CD-re írnád) csak rendszergazdaként működik. A búbánat fog kétszer átjelentkezni, csak azért, hogy betegyen egy virtuális CD-t.
2011. szept. 25. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!