"Egyszerre" több böngésző?
"Csak az idióták ajánlgatják win 7-et."
Csak az idióták mondják, hogy csak az idióták ajánlgatják a win 7-et. Az értelmes emberek tudják, hogy a különböző feladatokra más-más szoftverek optimálisak.
Na meséld csak mire optimális a win7? Esetleg játékokra? A játékok nagy része problémázik win 7-el. Esetleg netezésre? Ott az Ubuntu. Esetleg Photoshop vagy egyéb képszerkesztő? Még vista alatt is szebben muzsikál photoshop. Mellesleg ott a GIMP Ubuntura. Netán videóvágáshoz? Zenekészítéshez? Arra ott van a Mac OS X.
Elárulom hogy nincs olyan program ami win 7-en fut a legjobban. Mindenre van megfelelő alternatíva.
Nyilván játékokra pont nem ideális (mert a legtöbb xp-re van írva). De szerintem munkára jobb, mint az xp, ha elég erős vas van alatta.
Egyiket sem használom napi szinten, és a mélyebb lelki világukat sem ismerem, ezért túl sok konkrét érveket nem tudok mondani. Csak arra akartam utalni, hogy sokkal összetettebb kérdés egy rendszer használhatósága, mint az, hogy simán azt lehessen rá mondani, hogy jó vagy rossz.
Egy apró konkrét dolog, ami szerintem lényeges fejlesztés: az xp-t szinte mindenki rendszergazda jogú felhasználóként használja, mert bénácska a jogkezelés. A win7-ben ez már sokkal jobban meg van oldva, a linuxos megoldáshoz hasonlóan. A felület is jó, ha adott egy elég erős vas, annak jobban ki lehet aknázni a képességeit munka közben win7-tel, mint xp-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!