Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Bannoltak a játékból mit...

Bannoltak a játékból mit csináljak?

Figyelt kérdés
Na az lenne hogy bannoltak a játtékból mert csináltam 2 accot és azt hitték hogy elloptam valakitől de min1. A játék neve: MTA sanandreas(cit 2 server) Közben internet csere reuter csere stb (csak a szg. nem raktam ujra) és igy is kiirja hogy bannolva vagyok. Arra gondolok ilyenkor hogy akkor nem IP bann kaptam mert az megváltozott a reutárt alapból változtatja. Erről arra gondolok hogy ujra kell raknom a szg. de nem akarok minden ujra telepiteni azért kérdezek valami manuális dolgot hogy kitöröljek valahonnan valamit vagy ilyesmi. Interneten keresgéltem hozzá de nem olyan nagy a server hogy találjak is valamit hozzá.
2011. szept. 19. 16:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát ezt kérdezhetném én is.......
2011. szept. 25. 12:46
 12/19 anonim ***** válasza:

Router nélkül:

IP Address Information

IP Address 85.67.0.142

Routerrel:

IP Address Information

IP Address 85.67.0.163

[link]

2011. szept. 25. 12:54
 13/19 anonim ***** válasza:
És ha vissza rakod a routert ugyanazt az ip-t kapod vissza?
2011. szept. 25. 13:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Igen, feljegyeztem, nem változik. Ez volt már tavaly is.
2011. szept. 25. 13:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Melyik szolgáltató?
2011. szept. 25. 13:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez persze lehet szolgáltató függő. Nem érvényes mindenütt.
2011. szept. 25. 13:15
 17/19 anonim ***** válasza:
Fibernetes kábelnet. Most már Invitel.
2011. szept. 25. 13:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez totál szolgáltató függő. Nem minden szolgáltató ad új ip-t. Van amelyik minden csatlakozásnál újat ad.

Ha meg nem csak ip alapján szűrnek akkor csak (talán) az újrarakás segít. Esetleg a regedit szerkesztése ha tudjuk mit keressünk.

2011. szept. 25. 13:30
 19/19 A kérdező kommentje:
Inviteltől UPC re cseréltem. MTA Sanandreas a játék és a cit2 server. Nem sok okosságot irtatok amin el is birnák menni várom még válaszotokat mit csinaljak:)
2011. szept. 25. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!