Bannoltak a játékból mit csináljak?
Figyelt kérdés
Na az lenne hogy bannoltak a játtékból mert csináltam 2 accot és azt hitték hogy elloptam valakitől de min1. A játék neve: MTA sanandreas(cit 2 server) Közben internet csere reuter csere stb (csak a szg. nem raktam ujra) és igy is kiirja hogy bannolva vagyok. Arra gondolok ilyenkor hogy akkor nem IP bann kaptam mert az megváltozott a reutárt alapból változtatja. Erről arra gondolok hogy ujra kell raknom a szg. de nem akarok minden ujra telepiteni azért kérdezek valami manuális dolgot hogy kitöröljek valahonnan valamit vagy ilyesmi. Interneten keresgéltem hozzá de nem olyan nagy a server hogy találjak is valamit hozzá.2011. szept. 19. 16:02
1/19 anonim válasza:
Más név? Lapjuk nincs? Ha van írj nekik.
3/19 anonim válasza:
A gép újrarakásának semmi köze hozzá :D
ha újrarakod akkor se fog menni mert azt a szerver oldalon bannol. 2 féle bann létezik Ip-ban (de mások router elvben másik ip is) másik meg név ban: ez a karakter nevit bannolja, próbál meg új a karit regizni.
4/19 A kérdező kommentje:
Nem tudok regizni sem mert amire kiadja hogy berijam acc+pass adigra bedobja hogy banned server
2011. szept. 19. 20:02
5/19 anonim válasza:
Próbáld meg egy másik hálókártyával!
6/19 anonim válasza:
A router mégis miért adna új IP-t?? Sok tudatlan. Azt a szolgáltató adja és ezt szívtad. Max ha majd cserélik az IPt akkor talán menni fog.
Nálunk már legalább 2 hónapja ugyanaz az ip szóval lehet még sokáig várnod kell.
Nem kellett volna csalni.
7/19 anonim válasza:
Lusta vagyok kipróbálni, de a router szerintem is más IP-t kap mint a gép. Meg minden gép, vagy hálókártya más IP-t kap.
8/19 anonim válasza:
Nem ismerem a játékot. Valami honlapon kell regisztrálni? Ha igen, akkor próbáld másik böngészővel, vagy töröld a sütiket.
9/19 anonim válasza:
Nem GTA San andreas akart lenni?
10/19 anonim válasza:
Aki nem ért hozzá az minek írkálj az IP-s okosságait??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!