Probléma letöltéssel. (? )
Ahogy adják úgy jön! az a baj hogy a nyílt toriknál sok a sunnyó ember aki leszedi és lelép! ennek az a ellenszere hogy kevéssel kell adni és akkor egyre többen csatlakoznak majd így nem fog egykönnyen kihalni.
Amúgy próbáld meg a feltöltési sebességedet kb. 5 Kbite-ra csökkenteni, minél kisebb annál jobban jöhet lefelé, nem vicc!
"Ahogy adják úgy jön! az a baj hogy a nyílt toriknál >>>sok a sunnyó ember aki leszedi és lelép<<<! ennek az a ellenszere hogy kevéssel kell adni és akkor egyre többen csatlakoznak majd így nem fog egykönnyen kihalni.
Amúgy próbáld meg a feltöltési sebességedet kb. 5 Kbite-ra csökkenteni, >>>minél kisebb annál jobban jöhet lefelé, nem vicc!<<<"
Nem érzed az ellentmondást??
Amúgy, thepiratebay.org, seeder oszlop szerinti rendezés.
G.
Nem arról van szó hogy ellentmondásos! hanem csak ÉN fogom kisebbre venni az Uppomat a többi aki adja nem! nekem be szokott jönni, szval így kell ezt venni, próbáljátok ki egyszer.
Az az anyag lehet jön 1M-val de mivel az Uppom sok vagyis full küldöm én is akkor csak csordogálva jön, csak ezt a trükköt tik vsznű még nem ismeritek.
Attól mert ezt itt elmondtam nem fog az összes Seeder lenyomott Uppal dolgozni :) Ennyi emberek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!