Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Probléma letöltéssel. (? )

Bomo kérdése:

Probléma letöltéssel. (? )

Figyelt kérdés
25 MB-es netünk van, le szeretném tölteni Warhammer 40K Space Marine-t, de nem megy 2 MB fölé, sőt van olyan, hogy 5-20 kb-ig ugrál csak... Seedereket megnéztem, és van... Tudnátok valami ötletet mondani mi lehet a baj?
2011. szept. 13. 18:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ja,és azt a speedtest.net tesztet úgy végezd hogy nem fusson torrent,és ne legyen megnyitva internet használó program,alkalmazás
2011. szept. 13. 19:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Ahogy adják úgy jön! az a baj hogy a nyílt toriknál sok a sunnyó ember aki leszedi és lelép! ennek az a ellenszere hogy kevéssel kell adni és akkor egyre többen csatlakoznak majd így nem fog egykönnyen kihalni.

Amúgy próbáld meg a feltöltési sebességedet kb. 5 Kbite-ra csökkenteni, minél kisebb annál jobban jöhet lefelé, nem vicc!

2011. szept. 13. 19:29
 13/15 anonim ***** válasza:

"Ahogy adják úgy jön! az a baj hogy a nyílt toriknál >>>sok a sunnyó ember aki leszedi és lelép<<<! ennek az a ellenszere hogy kevéssel kell adni és akkor egyre többen csatlakoznak majd így nem fog egykönnyen kihalni.

Amúgy próbáld meg a feltöltési sebességedet kb. 5 Kbite-ra csökkenteni, >>>minél kisebb annál jobban jöhet lefelé, nem vicc!<<<"

Nem érzed az ellentmondást??

Amúgy, thepiratebay.org, seeder oszlop szerinti rendezés.

G.

2011. szept. 13. 20:05
 14/15 anonim ***** válasza:
hát eléggé ellentmondásos :P
2011. szept. 13. 20:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó hogy ellentmondásos! hanem csak ÉN fogom kisebbre venni az Uppomat a többi aki adja nem! nekem be szokott jönni, szval így kell ezt venni, próbáljátok ki egyszer.

Az az anyag lehet jön 1M-val de mivel az Uppom sok vagyis full küldöm én is akkor csak csordogálva jön, csak ezt a trükköt tik vsznű még nem ismeritek.

Attól mert ezt itt elmondtam nem fog az összes Seeder lenyomott Uppal dolgozni :) Ennyi emberek :)

2011. szept. 14. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!